The Offspring klara för spelning på Gröna Lund

De är ett av de mest framgångsrika punkrockbanden någonsin med över 40 miljoner sålda album världen över. Succéplattan ”Smash” med låtarna ”Self Esteem” och ”Come Out And Play” bidrog stort till den nya framgång som punkrocken fick under 90-talet. De spelade på Grönan för 16 år sedan, men den 10 augusti kl. 20.00 är de återigen redo att inta Stora Scen.

TheOffspringMR

The Offspring bildades 1984 i Kalifornien och är ett av de största och mest inflytelserika banden inom punkrocken. Deras låtar ”Come Out And Play (Keep ’Em Separated)”, ”Self Esteem” och ”The Kids Aren’t Alright” blev ledmotiv för en hel generation på 90-talet och de spelade för ett fullspäckat Gröna Lund i augusti 1999. I år är de tillbaka och intar Stora Scen för andra gången den 10 augusti kl. 20.00.

The Offspring är verkligen ikoner inom sin genre och deras låtar med den karaktäristiska skatepunkstilen fick en helt ny generation att lyssna på punkrock. Det känns fantastiskt att vi fått tillbaka dem till Grönan, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Relaterade artiklar