Bryan Adams gör sin enda Sverigespelning i Sandviken

Bryan Adams kommer till Sverige och Sandviken under sin världsturné som firar 30-års jubiléeet av hans mångmiljonsäljande album – Reckless.

940x400_bryan

Reckless, som släpptes 1984, har genererat världshits som Run to YouKidsWanna Rock, Somebody, Summer of ’69, One Night Love Affair och duetten It’s Only Love tillsammans med Tina Turner. Albumet resulterade även i Bryans första #1 på amerikanska Billboardlistan med låten Heaven samt en Diamond Award för över en miljon sålda exemplar i sitt hemland Kanada. Albumet var en vändpunkt i Bryans karriär, detta eftersom musiken nu tog honom utanför hemlandets gränser och som resulterade i den framgångsrika världsturnén han gjorde 1985.

Som Kanadas mest kända ambassadör, har Bryan Adams tillbringat de senaste tre decennierna med att göra musikhistoria. Han har sålt 65 miljoner skivor, turnerat sex kontinenter och uppnått #1-status i över 40 länder. Han har tilldelats Order of Canada, blivit invald i kanadensiska Music Hall of Fame samt har en stjärna på Kanadas Walk of Fame. Bryan har även nominerats till, och vunnit flera Oscar, Golden Globes och Grammys, har en stjärna på Hollywood Walk of Fame och har blivit invald i Wembley Hall of Fame.

 Den 21 mars kommer han till Göransson Arena i Sandviken med en storslagen show som inte enbart kommer att hedra 30-års jubileet ut av Reckless – utan också hans oändliga katalog av anthems och hits.

Fredrik Granting, VD Göransson Arena

”Vi har under en längre tid försökt få hit Bryan Adams och är nu stolta att han väljer att göra sitt enda turnéstopp I Sverige hos oss.”

Mer info och hur du köper biljetter finner du här.

Bryan Adams – | Official Facebook | Official Homepage |

Relaterade artiklar