Gojira kommer till Stockholm i sommar!

Det franska metalbandet Gojira har skakat om scener runt om i världen sedan mitten på 90-talet. Snart är det hyllade bandet äntligen tillbaks på svensk mark. Den 18 juni kommer man till Stockholm för att förgylla Tyrol och den svenska sommaren!

Annons 

 

Gojira

Bandet som består av bröderna Joe och Mario Duplantier, Christian Andreu och Jean-Michael Labadie släppte debutplattan "Terra Incognita" 2001 och en hel metalvärld omfamnade fransmännen för deras lysande tekniska death metal. Under åren därpå slet alla för att få en del av Gojira. Turnéer avlöste varandra ständigt, tillsammans med storheter som Children of Bodom, Trivium, Machine Head, Annhilator, Lamb of God, Behemoth och Metallica.

När Sepultura-bröderna Max och Igor Cavalera startade supergruppen Cavalera Conspiracy 2008 bjöds Joe Duplantier in som medlem i bandet. Något som fick Gojiras framfart att lugna ner sig. Men bandet var långt ifrån nöjda.

2012 släppte man sitt femte album, ”L’enfant Sauvage”, som möttes av idel hyllningar där man bland annat fick betyget 5/5 i The Guardian och följde upp med spelningar där fansen vallfärdade till konsertlokalerna.

I somras gjorde de en fantastisk spelning på STHLM Fields och nu får vi äntligen möjlighet att se bandet i Sverige igen!

Datum
18.6
– Tyrol, Stockholm

Biljetter
Biljetterna släpps måndag 16 mars kl 9.00.

Biljetterna kostar 330 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Relaterade artiklar