H.E.A.T släpper video från “Live In London”

H.E.A.T är aktuella med sitt första LIVE-album, LIVE IN LONDON, från en av deras London-spelningar som spelades in i maj förra året. Om ni inte sett bandet LIVE än, så får du nu chansen att se vilket energifyllt, tight och helt makalöst bra band de är på scen.

Annons 

 

H.E.A.T med Erik Grönwall i fronten är enligt mig ett av Sveriges häftigaste LIVE-akter. Den energin som bandet och i synnerhet sångaren Erik Grönwall har har på scen tillsammans med tightheten i musiken och en helt unik röst är det ett måste att uppleva detta band live. Så för att alla ska få uppleva hur det låter live, så släppte de sitt album Live In London för snart en månad sedan. Musiken tillsammans med en fullpackad arena skapade ett härlig energi och bandet är inte sena på att ge all den energi tillbaka till sina fans. En upplevelse alla fans alltid ska få uppleva när de går på konsert, åtminstone är det så när man besöker en konsert med bandet H.E.A.T. Arena-rock när den är som allra bäst. Låten Point Of No Return som är den nuvarande setlistens inledningslåt, har en välarrangerad uppbyggnad och innehåller alla element som en klassisk Heavy Metal-låt ska ha.

 

TEXT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
AKTUELLT: H.E.A.T med albumet LIVE IN LONDON
RELEASEDATUM: 2015-02-18
SKIVBOLAG: Gain

 

BANDFAKTA – H.E.A.T

MEDLEMMAR
Vocals: Erik Grönwall
Guitars: Eric Rivers
Keyboards: Jona Tee
Bass: Jimmy Jay
Drums: Crash

| HEMSIDA | FACEBOOK

HEAT-Bandbild2014-RB-MinnaRidderstolpe
(Foto: Minna Ridderstolpe)

Relaterade artiklar