Magnus Uggla tillbaka på Grönans Stora Scen

Med nästan 40 år i branschen och sjutton släppta album är det kanske inte förvånande att han också är en av de artister som uppträtt flest gånger på Gröna Lund. Och alltid inför en stor publik. Den 4 september kl. 20.00 är Magnus Uggla tillbaka på Gröna Lunds Stora Scen för åttonde gången.

a5c8f941f4f9a39a_org

Som punk-, rock- och popsångare, låtskrivare, revyartist och skådespelare har Magnus Uggla blivit en av Sveriges mest folkkära och bäst säljande artister. 2012 deltog han i den tredje säsongen av tittarsuccén ”Så mycket bättre” på TV4 och hans tolkning av Olle Ljungströms ”Jag och min far” ligger fortfarande kvar på Svensktoppen efter nästan 120 veckor. I sommar ger han sig ut på en efterlängtad turné med alla sina hits, där det enda stoppet i Stockholm blir på Gröna Lunds Stora Scen den 4 september.

Joanna Hemmingsson

Reporter, Redaktör at Rockbladet.se
Redigerar och publicerar artiklar. Skriver recensioner, artiklar, reportage, intervjuer. Fotograferar konserter, intervjuer och bandporträtt.

Relaterade artiklar