Tävla om biljetter till Steel Panther i Köpenhamn

Den 20 Mars ställer sig STEEL PANTHERS på VEGA's scen i Köpenhamn. Nu ger Rockbladet.se tillsammans med ICO Concert dig chansen att vinna biljetter till den här konserten som garanterar en show du sent ska glömma.

SteelPanther640x640

STEEL PANTHER är ett glammigt hårdrocksband som med dunder och brak slagit igenom med sin kaxiga glamrock-stil, där den sceniska manéren och attityden tagits direkt från dess storhetstid på 80-talet, där det anspelas mycket på sexs. drugs and rock n roll. I mitten av mars kommer de spela i samtliga av de skandinaviska länderna, och den här gången kommer Rockbladet att bevaka deras spelning på Vega i Köpenhamn den 20 mars.

Så nu vill vi ha med oss två personer till arenan VEGA i Köpenhamn för att uppleva detta spektakulära band den 20 mars.

Rockbladet.se i samarbete med ICO Concert ger dig nu chansen att vinna detta fina pris via nedanstående tävling där EN vinnare får ta med sig ytterligare en person och följa med till Köpenhamn och kolla in Steel Panther.

Eventuell resa och uppehälla står vinnaren för.

 

Fyll i namn och kontaktuppgifter & svara på frågan.

– Öka dina chanser att vinna genom att "Dela tävlingen på Facebook"

– Gilla Rockbladet på Facebook.

 

TÄVLINGEN ÄR NU AVGJORD!

 

Tävlingen kommer avslutas Onsdagen den 11:e Mars kl 12.00.

Vinnarna kommer kontaktas under eftermiddagen den 11/3.

 

BANDFAKTA – STEEL PANTHER

MEDLEMMAR

MICHAEL STARR – Lead Vocals
SATCHEL – Lead Guitar
LEXXI FOXX – Bass Guitar
STIX ZADINIA – Drums

HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |


Steel-Panther-AllYouCanEat-2014

Relaterade artiklar