Winter (r)Evolution i Göteborg 28 november

Äntligen är det dags för HammerFall att spela på Scandinavium i Göteborg igen. Lördagen den 28:e november spelar Göteborgs hårdrockshjältar där och biljetterna släpps nu på onsdag.

hammerfallScandinavium

Den här gången har de med sig två otroligt starka band som gör det här till en helkväll ingen hårdrockare vill missa. Inga mindre än tyska Edguy kommer att vara main support och svenska Civil War (som består av tidigare Sabaton-medlemmar) kommer att vara öppningsband.

Detta blir HammerFalls enda spelning i Sverige på den här turnén och det blir Edguys enda spelning i Sverige i år. 

Hammerfalls gitarrist Oscar Dronjak säger följande:

"Vi fortsätter vår (r)Evolution för heavy metal genom att återvända till Göteborg och Scandinavium, den 28:e november kommer korståget hem igen. Det blir den enda spelningen vi gör i Sverige på den här höstturnén, så vi har försökt maxa underhållningsvärdet genom att sätta ihop ett kanonpaket i form av HammerFall, Edguy och Civil War. Vi började vår (r)Evolution på Stora Scenen på Liseberg i samband med skivsläppet och avslutar i hockeyns och hårdrockens högborg Scandinavium 15 månader senare, det känns oerhört passande. Räkna med att vi kommer att behandla den här spelningen som årets viktigaste, det kommer att bli något fansen absolut inte får missa!”

Biljetter släpps onsdag 1 april på www.ticnet.se.

Relaterade artiklar