Between The Buried And Me till Stockholm och Göteborg i vinter!

Det amerikanska metalbandet Between The Buried And Me är snart aktuella med sin sjungde fullängdare och det firar man genom en Europaturné, där man i Sverige stannar till i Göteborg och Stockholm för två efterlängtade gig.

Between The Buried And Me
BTBAM har funnits i 15 år, släppt sex fullängdare och turnerat i Australien, Japan och Europa bland annat. I juli släpper man skivan ”Coma Ecliptic”, ett tematiskt album som, liksom flera tidigare skivor med BTBAM, lär bryta ny mark och utmana flera ramverk i musikvärlden.

Själva beskriver man albumet som en slags modern rockopera där varje låt är ett separat avsnitt, likt kultserien Twilight Zone. Vi får följa en oidentifierad mans resor genom tidigare liv, medan mannen själv ligger i koma. Det är en skiva om vägval i livet samt hur värdefull vår korta tid på jorden egentligen är. Skivan släpps i juli och bör få tala för sig själv med sitt unika uttryckssätt. Efter albumrelease åker bandet ut på turné och i början på oktober kommer de till Sverige!

Between The Buried And Me är lika nytänkande som de är bra live och vi ser verkligen fram emot deras två spelningar i Sverige. De var här första gången 2010 och med ett nytt spännande album med sig lär 5-årsjubiléet av deras första Sverigebesök bli riktigt kul!

Datum
4.10 – Göteborg, Sticky Fingers
6.10 – Stockholm, Fryshuset – Klubben

Biljetter
Biljetterna släpps fredag 15 april kl. 09.00

Biljetter Göteborg:
Biljetterna kostar 180 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se och www.StickyFingers.nu

Biljetter Stockholm:
Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Relaterade artiklar