Bob Log III spelade på L’orient i Linköping den 26/3

Konsertrecension: Den 26e mars 2015 gästades L’orient i Linköping av Bob Log III. För att förstå den här mannens genialitet behöver du ha sett honom live. Bob är en sann entertainer som vet hur en publik ska hållas på toppnivå, han har hela tiden ett samspel med publiken och de inbjuds ständigt till att delta i det som händer på scenen.

Annons 

 

BobLoggIII

Bobs mellansnack är en blandning av vad hans musik handlar och betyder för honom till stand-up komik. Skratten haglar i publikhavet och stämningen är på topp. Det märks att det är en blandning av trogna fans till de som upplever hans spektakulära show för första gången.

Bob vet verkligen hur man hanterar en gitarr och han är genialisk i sitt spelande och uppträdande. Även om det existerar en nyans av sydstatsblues över hans gitarrspel så har han inga rötter därifrån utan kommer ursprungligen från Arizona. Idag är Bob lyckligt gift och bosatt i Australien. Hans humor är det som lyfter hela showen men mellan varven finns det en underton av allvar i hans mellanprat. Bob säger själv att han vill sprida skratt och glädje och det lyckas han verkligen med!

Att se Bob Log III uppträda är som att få en exploderande glädjecoctail. Han är avantgarde och speciell men han förmedlar glädje och skratt. Det är inte jättemycket med folk på L’orient men stämningen är god och alla går hem med ett leende på läpparna.

 KOLLA IN HELA BILDSERIEN – Bob Log III

Fotograf: Tommy Hansson (tommy.hansson@rockbladet.se
Recensent: Christina ”Stina” Wernersson (wernersson_21@hotmail.com)
Betyg:RB-Betyg-10_10

Relaterade artiklar