Uncle Acid & the Deadbeats till Stockholm i höst!

De var förband till Black Sabbath på Friends Arena 2013 och senast spelade man för ett utsålt Debaser Strand. Nu återvänder det hyllade kultbandet Uncle Acid & the Deadbeats till Sverige och Debaser Medis, lördag den 31 oktober.

Annons 

 

UncleAcid

Slutet av 60-talet var en intressant tid på många sätt, inte minst musikaliskt. Vi hade ”Summer of Love” 1967, Woodstockfestivalen 1969 och band som Black Sabbath, Pink Floyd, The Stooges och Alice Cooper. Få av dagens band tonsätter denna tid lika väl som Uncle Acid & the Deadbeats.

Bandet är relativt nytt, jämfört med ovan nämnda gelikar i musikvärlden. 2009 bildades det brittiska bandet som ofta blandat psykedelisk rock, doom metal och stonerrock på de tre album man släppt fram tills idag. Bandet själva använder bl.a. vintageinstrument från tiden de inspireras av och man gör allt för att ljudet ska vara så genuint som möjligt – något man hyllats för.

I Sverige är de både omtyckta och välkända. Inte minst efter deras insats som förband till Black Sabbath på deras Europaturné, som stannade till på Friends Arena hösten 2013 för en bejublad konsert.

Lördag 31 oktober är de tillbaks igen, denna gång på Debaser Medis i Stockholm. Missa inte!

Datum
21.10 – Stockholm, Debaser Medis

Biljetter
Biljetterna släpps fredag 15 april kl. 09.00

Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.Debaser.se eller www.Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Relaterade artiklar