Close Quarters släpper ny video

Förra måndagen släpptes CLOSE QUARTERS nya singel "My Way or The Highway" som download, och gick direkt in på förstaplatsen på iTunes topplista för rock. Låten spelades också i P4, Bandit och flera olika lokala radiokanaler – och igår släpptes den även för streaming, samt i videoform!

Close Quarters bildades i Vadstena 2006, skivdebuterade 2011 med We Believe in Rock’n'Roll och har därefter släppt flera singlar – bland annat Get Ready for the Good Times ifjol, med Glenn Hysén och Ida Jonsson i videon. Bandet turnerade med The Quireboys under 2014, och tidigare varit förband till de flesta svenska större band som Mustasch, Europe, Electric Boys och Backyard Babies.

Den 19 augusti släpps bandets andra fullängdsalbum via Rootsy med distribution av Warner Music.

 

BANDFAKTA – CLOSE QUARTERS

TALIQUA (lead vocals),
KK (guitar, backing vocals),
MARTIN (bass, backing vocals),
DAVY (drums),
MARTY (guitar, backing vocals)

| HEMSIDA | FACEBOOK |

close-quarters-my-way-cover

Relaterade artiklar