DENIED och Johan Fahlberg går skilda vägar

Press Release Stockholm / Sverige – Efter 7 års turnerande och 3 utgåvor, DENIED har gått skilda vägar med sångaren Johan Fahlberg. Och utannonserar även en ny sångare i bandet!

Annons 

 

25052015-DENIED-JS-_DSC7973-Redigera

Andreas Carlsson säger: "Vi har delat mycket tillsammans och skapade en hel del kick ass heavy metal. Vi är fortfarande bästa vänner och det finns absolut ingen ont blod mellan honom och bandet ". Johan behövde fokusera på sitt engagemang för Jaded Heart och det var helt enkelt inte tillräckligt med tid för de båda banden längre. Vi förstår till fullo hans beslut att sluta. Han kommer alltid att vara vår broder "

Tomrummet för en ny frontman har fyllts av den hyllade sångaren Germán PASCUAL (ex Narnia, Divinefire, Minds Eye, Empire 21). "Germán's erfarenhet, kompetens och stora personlighet gjorde vårt beslut mycket lätt. Vi är nu glada över att fortsätta DENIEDs resa tillsammans och det bästa är fortfarande kvar ".

I sommar kommer bandet gå in i studion för att spela in uppföljaren till 2013 års album ”Let them burn”. Återigen producerad av Fredrik Folkare, även hjärnan bakom svenska UNLEASHED.

BANDFAKTA – DENIED
Germán Pascual  – Sång
Andreas Carlsson – Gitarr
Chris Vowden – Gitarr
Fredrik Isaksson – Bas
Pete Dolls – Trummor

FACEBOOK | HEMSIDA |

DISKOGRAFI
Seven Times Your Sin (Demo) – 2005
The New Army For The Old Revolution (Demo) – 2008
Let them burn – 2013

Relaterade artiklar