Man.Machine.Industry har släppt en ny video till låten Colors

Producenten J. Bergman och hans Man.Machine.Industry har nyligen avslutat inspelningen av kommande albumet "BOX OF HORRORS", inget datum är spikat men albumet kommer att släppas i höst.
MMI_jh
J. Bergmans subjektiva kommentar: "Det är i särklass det tyngsta men ändå mest melodiska albumet jag någonsin har skrivit". Lovorden är många och MMI levererar alltid upp till förväntningarna. Jag fick höra en liten teaser för några månader sedan och jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna.  
 
Som alltid producerar och skriver J.B musiken själv men har på detta album fått lite hjälp med ett par refränger utav producenten/låtskrivaren, och vännen, Erik Mårtensson (Eclipse, WET).
 
JB spelar samtliga instrument på det nya albumetmen har en del gästmusiker på några låtar som Anders Sevebo, Mattias Johansson, Anders Plassgård och Karin Westerberg från tv-serien -Så Ska Det Låta- som spelar piano på ett utav spåren. J. Bergmans hektiska schema i kombination med att albumet inte har något fastspikat release-datum än har gjort att MMI släppt en lyric-video av en äldre låtLåten heter COLOURS och är från deras EP som släpptes förra året. 
 

Relaterade artiklar