SWEDEN ROCK 2015 är nu slutsålt

Sweden Rock Festival fortsätter sin framgångssaga på den svenska festivalmarknaden. Samtliga biljetter till årets festival är nu slut – något som aldrig tidigare har skett så tidigt i evenemangets 24-åriga historia.

Annons 

 

srf-2015-soldout

Att Sweden Rock Festival säljer slut på sina biljetter är i sig ingen nyhet, men det brukar inte ske förrän veckan innan festivalen. I år tog alltså biljetterna slut rekordtidigt.

"Det är förstås väldigt roligt att det varit ett sådant drag efter biljetter i år", säger Mats Natvig, VD på Sweden Rock Festival AB.

"Kombinationen av årets band-line-up och nöjda, återvändande besökare har visat sig vara väldigt lyckosam. Det här känns också som ett kvitto på att våra medvetna satsningar på konstant förbättring lönar sig."

För att kunna bibehålla festivalens höga kvalitet och service, väljer Sweden Rock Festival AB att nu stoppa försäljningen av biljetter inför årets festival.

"Nu blir det 100 % fokus på att finslipa på de sista detaljerna för att leverera en ännu bättre festival än förra året", avslutar Mats Natvig.

All info om festivalen finner du på Swedenrock.com.

Relaterade artiklar