TÄVLA om Rock Science Motörheadspel + Festivalpass till Metallsvenskan

Nu är det dags för en TÄVLING där du kan vinna Rock Science Motörheadspel + festivalpass till årets upplaga av Metallsvenskan, där du förutom Motörhead kommer kunna se band som Behemoth, Raised Fist, Candlemass och Corroded.

Rockbladet.se tillsammans med Rock Science och Metallsvenskan drar nu igång en tävling på Rockbladets Facebooksida. Tävlingen går ut på att du som tävlar ska ange nya bandnamn som ska innehålla Röck Döts. Och priset är inte mindre än Rock Science Motörheadspel tillsammans med två festivalpass till årets Metallsvenskan.

Klicka dig vidare till vår FACEBOOK och leta upp tävlingsbilden enligt nedan. Tävlingens vinnare kontaktas via Facebook-meddelande under den 18/5.

150504-motorhead-rockscience-metallsvenskan-contest-2015-post

 

Mer info om METALLSVENSKAN finner du här.
Mer info om Rock Science finner du här.

Relaterade artiklar