Yardstones peppar för fullt inför premiärgigget på Sweden Rock

Dags att ta en liten sneak peak på YARDSTONES, grabbarna från Göteborg som bland 25 segerlystna finalistband lyckades rocka hem segern i Sweden Rock Festivals bandtävling och kom på första plats framför 2000 sökande band. Med andra ord är dom anledningen till att ni masar era ännu inte förstörda festivalkroppar till 4Sound Stage på torsdag förmiddag den 4 juni – om ni är så lyckligt lottade att ni befinner er på festivalen.

Yardstones_cathrin_rb-1

Fredagen den 15:e maj släpptes Yardstones platta ’White Lies’ via Spotify, iTunes, YouTube osv, lyssna in er på detta, sen väl torsdagen den 4 juni är det bara att greppa brunch-ölen och kolla in detta unga och lovande band på plats på Sweden Rock. 11.30 är tiden – don't miss it! 

 

Yardstones första skiva i några korta ord?

Ett brett sound där inte en låt är som den andre. För dom som gillar att band varierar sig på varje låt är detta en grym platta! Rock N’ Roll med inslag av blues, funk och mojo.

 

Varför tror ni att ni valdes?

För att vi har det som många saknar idag inom denna genrén. Vi tjötade röven av oss på våra vänner och bekanta för att få igenom detta. Men det var mödan värt! Vi är evigt tacksamma till alla som röstade på oss! Puss på er.

 

Vad kommer ni att bjuda på på SRF med några korta ord?

Mycket svett. Spelglädje. Fettförbränning och ös. Sankt's leende guldbruna ögon. Kom på SRF-spelningen så får ni se det med egna ögon! Varning för ladyboners

 

 

SKRIBENT & FOTOGRAF: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)

Relaterade artiklar