Corroded på Metallsvenskan

Corroded består av fyra killar med en stor portion humor och som gärna bjuder på sig själva. De beskriver sig själva som väldigt vertikala men ibland även horisontella.

Metallsvenskan bjöd de på en bra show och i publiken syntes trogna fans med bandloggor på patches och t-shirts. Mellansnacket var fyllt utav mycket humor och de hade publiken med sig direkt. Bandet bjöd på sann spelglädje vilket smittade av sig på publiken. De fick publiken att jubla flera gånger och de sjöng med. De levererade musikaliskt och Jens hade den där lagomt hesa whiskyrösten som gav skönrys efter ryggraden Han hade en känsla och nerv i sången som lyftes av musikväggen till nya nivåer. Trummorna låg som en skön vägg mot gitarr, bas och sång. På Metallsvenskan körde de några nya låtar som godtogs med jubel av publiken och har man lyssnat på Corroded tidigare så lär ingen bli besviken på den kommande plattan.

Efter Metallsvenskan kommer de att spela på några fler festivaler under sommaren, exempelvis Vicious Rockfest, Helgeåfestivalen och Ljungarocken. Fokus just nu ligger på att mixa den nya skivan som de räknar med ska vara ute under sensommaren tidig höst. De lägger också fokus på att få spelningar ute i Europa men naturligtvis kommer de även att göra spelningar i Sverige när nya skivan är klar. På vilka orter är inte helt spikat än mer än de festivaler som de kommer vara på under sommaren. Deras bästa festivaltips är mycket bärs och Jack Daniels.  Med glimten i ögat tillägger de: att ligga! Med att ligga vill de framhålla att sömn är extremt viktigt.

KOLLA IN HELA BILDSERIEN

Skribent :Christina ”Stina Wernersson
Fotograf: Tommy Hansson
BetygRB-Betyg-4_10

Relaterade artiklar