Den sista rock-akten är klar för Bråvalla Festival 2015

Med bara ett par dagar kvar till festival välkomnar vi den sista rockakten till årets Bråvalla Festival: Imperial State Electric! Med detta fina tillskott är festivalen nu fulltalig, och vi ser framemot tre fantastiska dagar tillsammans med våra besökare, volontärer och artister. 

Äkta musik kan inte fejkas. Imperial State Electric är en odödlig hyllning till nedärvda värderingar – kraft och volym, svett och adrenalin, kompromisslöst bra tider där uppfriskande stormbyar av dåtid, nutid och framtid kolliderar. "Vi är den mycket saknade länken mellan The Ramones och Lynyrd Skynyrd" säger sångaren Nicke Andersson. Bandet som med själ och hjärta gör musik som väcker blodet inom en och som aldrig kommer sluta jaga den avlägsna horisonten där band som The Beatles, Otis Redding, Alice Cooper & Sex Pistols hägrar. Imperial State Electric är rock-reinkarnationer som vet exakt hur det ska gå till, något de har bevisat sedan starten 2010. Med sitt senaste mästerverk ”Honk Machine”, höjer Imperial State Electric insatsen, raffinerar och omdefinierar sig själva och lämnar motståndarna i dammet bakom sig.

Relaterade artiklar