Five Finger Death Punch intar Hovet i Stockholm

I år firar Five Finger Death Punch 10 år som band. Metal-giganterna från Las Vegas släpper sitt nya och efterlängtade album ”Got Your Six” i slutet på augusti och den 4 november återvänder de till Sverige och Hovet i Stockholm efter en bejublad spelning på sommarens Sweden Rock Festival.

Bandet, vars namn är en hyllning till gamla kampsportsfilmer, leds av den karismatiska sångaren Ivan Moody – med grundarna Zoltan Bathory (gitarr) och trummisen Jeremy Spencer samt basisten Chris Kael och gitarristen Jason Hook. Med fem studioalbum i ryggen, varav fyra sålt guld, ett sjätte album på väg och konserter över hela världen är Five Finger Death Punch onekligen ett av de största metalbanden på senare år.

Med låtar som ”Lift Me Up” (med Rob Halford från Judas Priest), ”Far From Home” och den hyllade covern ”The House of the Rising Sun” för att nämna några har Five Finger Death Punch positionerat sig som en betydande faktor i metalvärlden, med otaliga priser som bekräftar detta. Att man dessutom levererar hyllade liveshower med gränslös energi bidrar till bandets storhet, något vi kunde bevittna på utsålda Bandit Rock Awards 2013 och nyligen på årets Sweden Rock Festival.

Med sig som support kommer Los Angeles-bandet Devil You Know, som bland annat använt sig av samma producent som Five Finger Death Punch och Gojira har gjort: Logan Mader. Bandet släppte debutalbumet ”The Beauty of Destruction” 2014 som bl.a. innebar att de utsågs till ”Best New Band” på Metal Hammer Golden Gods Awards.

4 november på Hovet lär bli en minnesvärd kväll!

| Hemsida | Facebook |

Datum
4.11 – Stockholm, Hovet

Biljetter
Biljetterna släpps onsdag 17 juni kl 09.00

Biljetterna kostar 395-425 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se /  www.AXS.se, AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00

Relaterade artiklar