Judas Priest till Karlstad och Stockholm!

Förra året släppte Judas Priest sitt senaste album ”Redeemer of Souls” och det blev deras största listframgång i karriären. De brittiska kungarna av heavy metal är tillbaka, och nu återvänder de till Sverige för konserter på Löfbergs Arena i Karlstad den 4 december och Ericsson Globe i Stockhom den 5 december i år.

Annons 

 

Det finns inte många metalband med en sådan lång och framgångsrik karriär som Judas Priest. Med klassikeralbum som ”British Steel”, ”Screaming For Vegeance” och ”Painkiller” och arenagiganter till hitlåtar som ”Breaking The Law”, ”Living After Midnight” och ”You’ve Got Another Thing Comin” råder det inga tvivel: Judas Priest förtjänar sin titel som metalgudar. Det har pratats om att de efter förra turnén inte skulle fortsätta, men efter senaste dundersuccén med albumet ”Redeemer of Souls” är de i allra högsta grad aktuella. 

Judas Priest kommer till Sverige igen och lovar att spela alla favoriter från deras snart 45-åriga karriär och självklart bjuds det på låtar från deras senaste hyllade alster.

Judas Priest bildades i början av 70-talet i Birmingham, England, en plats där heavy metal föddes enligt många. Bandet var en av de första som bar nitar och läder, en look som snabbt plockades upp av fansen och nu är självklar för metalälskare. 

Missa inte när ett av de mest legendariska och inflytelserika metalbanden genom tiderna förärar oss med ytterligare ett besök. Kanske blir det det sista…!

Datum
4.12 – Karlstad, Löfbergs Arena
5.12 – Stockholm, Ericsson Globe

Biljetter
Biljetterna släpps måndag 29 juni kl 09.00 på www.LiveNation.se

Biljetterna kostar 450-595 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.

| Hemsida |

Relaterade artiklar