Millencollin – Bråvalla 2015

Millencollin var coola när man var runt fjorton. Jag känner att om jag vill lyssna på ett halvmediokert punkband så har jag en hel drös wannabe hårdingar att lyssna på. Detta Örebro-band är långt ifrån "the real deal", även om bandet är bättre än motsvarande Kina-kopia. Dedikerat, hårt, men med burkigt ljud känns hela denna genre lite förlegad, det känns lite som att bandet kör på bara för att kunna säga att vi varit ihop länge – Vi klarade oss förbi tjugo år som band. Kul att se Millencollin efter deras guldbröllop, men sorry grabbar, jag får inte upp pulsen eller partyhumöret av er.

Bästa låt: Sense & Sensibility
Bästa minne: Det regnade åtminstone inte…
Betyg:

ROCKBLADET.se 5 out of 10

SKRIBENT: PHILIP ALMÉN (Philip.almen@rockbladet.se)
FOTOGRAF: SHORA AHMADI (Shora.ahmadi@rockbladet.se)
 

BRÅVALLA FESTIVAL: 25-27 juni 2015, www.bravallafestival.se
Följ Rockbladets bevakningen av Bråvalla Festivalen via www.rockbladet.se/festivaler/bravalla-2015/ och via Instagram@rockbladet / #rbbf15 

Relaterade artiklar