Mötley Crüe till Stockholm i höst på The Final Tour!

Idag – samma dag som Mötley Crüe ställer sig på scenen på Sweden Rock i Blekinge – kan vi stolt meddela att en allra sista konsert på svensk mark är bekräftad. Den 16 november återvänder Mötley Crüe till Sverige en sista gång för att spela på Ericsson Globe i Stockholm.

På grund av den stora efterfrågan under bandets #DemandTheCrue-kampanj har Stockholm valts som den första bekräftade konserten på ”The Final Tour” när den når Europa i höst. Kampanjen ger fans möjligheten att önska vilka städer bandet bör besöka under den kommande europeiska delen av avskedsturnén. 

Efter att ha spelat ihop i 34 år gör nu bandet sin allra sista turné, som under 2015 besöker städer över hela världen. Mötley Crüe har precis avslutat sin sista turné i Australien och Nya Zeeland efter att i februari i år ha gjort samma sak i Japan. Just nu säger de farväl till Europeiska festivaler med deras konsert på Sweden Rock ikväll, Download Festival i England och Nova Rock i Österrike nästa vecka, innan de tar denna fantastiska turné tillbaka till USA, Kanada och Mexiko. Deras allra sista konsert görs på nyårsafton på Staples Center i hemstaden Los Angeles, staden där allting en gång började.

En epok är på väg att ta slut. Missa inte chansen att se ett av de största och mest inflytelserika rockbanden genom tiderna när de kommer tillbaka till Sverige för allra sista gången. Den 16 november i Stockholm kommer att gå till rockhistorien. Vi ses där!

Biljetterna till denna historiska konsert släpps på torsdag den 11 juni kl 9.00. 

Datum

16.11 – Ericsson Globe, Stockholm

Relaterade artiklar