Ola Salo – Bråvalla 2015

image

Ur askan av The Ark är det givet att frontmannen Ola Salo vill fortsätta med en solokarriär. Han har allt en frontman ska ha: rösten, utseendet, närvaron och scenspråket. Dock har han, precis som många andra solodebutanter, ett ganska mediokert debutalbum att skylta med. Det känns fint att höra att Ola Salo saknat att stå på scen, han är uppenbart spelsugen och hans band lindar superbt in hans sound. Dock är Salo lite väl bakåtsträvande och står inte riktigt på egna band än: det blir allt för många The Ark-covers. Jag kan inte INTE gilla Ola Salo, men jag kan inte heller blunda för att potentialen för stordåd som soloartist finns där…men inte riktigt syns – än.

Bästa låt: Alla The-Ark låtar
Bästa minne: Den genuina spelglädjen och tacksamheten över att stå på scen
Betyg:

RB-Betyg-7_10

 

SKRIBENT: PHILIP ALMÉN (Philip.almen@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Tommy Hansson (Tommy.hansson@rockbladet.se)

BRÅVALLA FESTIVAL: 25-27 juni 2015, www.bravallafestival.se
Följ Rockbladets bevakningen av Bråvalla Festivalen via www.rockbladet.se/festivaler/bravalla-2015/ och via Instagram@rockbladet / #rbbf15 

Relaterade artiklar