Slayer till Göteborg – med Anthrax och The Haunted

Thrash metal-giganterna Slayer släpper nytt efterlängtat album i september och nu är det klart att de bara några månader senare gör en exklusiv Sverigespelning. Den 5 december kommer de till Göteborg och Lisebergshallen tillsammans med inga mindre än Anthrax och svenska The Haunted.

Med snart tolv album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Nyligen meddelade bandet dessutom namn och släppdatum för deras otroligt efterlängtade tolfte album – deras första på sex år. Albumet ska heta ”Repentless” och släpps den 11 september i år. 

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman för två år sedan är alltså Slayer tillbaka på riktigt med ny musik, nytt album och nytt Sverigebesök. Denna gång kommer de dock inte ensamma, utan med sig har de både legendariska thrash-metalkollegorna från New York – Anthrax, och svenska diton från Göteborg – The Haunted.

En mer komplett kväll i den snabba, hårda och intensiva metallens tecken är svårt att föreställa sig. Missa inte när biljetterna släpps nu på onsdag den 1 juli kl 9.00.

Datum
5.12 – Göteborg, Lisebergshallen

Biljetter
Biljetterna kostar 530 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, liseberg.se / 031-400 100 samt biljettforum.se / call center 0771-130 150

Relaterade artiklar