Paul Di’Anno & Revelations miniturné i sommarSverige

Paul Di'Anno & Revelations sommarturné i södra Sverige startar onsdag 22 Juli på Hönö Sportsbar i Göteborgs norra skärgård. Med på turnén har Paul Di'Anno sitt norska kompband.

Annons 

 

Precis som alla Paul Di'Annos kompband runt om i världen håller norrmännen hög klass och är duktiga musiker. Detta blir en liten miniturné och en hyllning till Iron Maidens första klassiska skiva som firar 35 års jubileum i år. Förra sommaren turnerade också Paul och Revelations ihop och banden kompletterar varandra bra och bjuder på en minnesvärd kväll. Revelations spelar klassisk 70 tals hårdrock och har sina influenser i bl.a. tidiga Maiden och Black Sabbath. Detta är en superkombo du ej bör missa!

Paul Di'Anno är dessutom högaktuell med sitt projekt "Architects of Chaoz" som precis släppt sitt kritikerrosade debutalbum. Andra datum på turnén är 23 Juli, Farozon, Hässleholm, 24 Juli Backstage Rockbar Trollhättan och turnén avslutas på James Rockbar i Halmstad. Den sista spelningen ersätter Paul DiÁNnos & Revelations spelning som de egentligen skulle gjort på HFL Festival i Motala. Festivalen blev tyvärr inställd av arrangören. Efter Sverigeturnén har Paul ett par dagars ledighet innan han står på scen på världens största hårdrocksfestival Wacken Open Air, med sitt projekt Architects of Chaoz

Paul& Revelations pressbild

Relaterade artiklar