Spotify introducerar Discover Weekly: den personliga spellistan skräddarsydd för dig

Våra bästa musikrekommendationer någonsin levererade till dig varje vecka, Ny musik och gamla gömda pärlor baserat på hur fans lyssnar på musiken du gillar. Börja veckan med en dos av ny och fräsch musik. Varje måndag ger Discover Weekly dig två timmar med rekommenderad musik – helt skräddarsydd för dig i en unik spellista.

För första gången någonsin kombinerar vi din personliga musiksmak med musiken som liknande musikälskare avnjuter just nu. Det betyder att varje låt i Discover Weekly baseras både på ditt eget lyssnande men även vad liknande musikälskare lägger i sina spellistor i koppling med dina favoritlåtar – vilket gör din spellista helt unik och full av både ny musik och gamla pärlor.

Det är lite som att din bästa vän skapar en mixtape bara för dig, varje vecka.

00-discover-weekly-desktop

I samband med att din musiksmak förändras och utvecklas kommer din personliga Discover Weekly också att göra det. Praktiskt taget, desto mer du lyssnar, desto bättre blir våra rekommendationer. Och med tanke på att det är en spellista, blir det enkelt för dig att lyssna på dina personliga rekommendationer, oavsett plattform. Du kan också enkelt dela spellistan med vänner eller synka den via offline-läget.

”Rob Gordon från ”High Fidelity” var inne på rätt spår när han sa att ”the making of a mixtape is a very subtle art”. Därför har vi nu skapat Discover Weekly”, säger Gustav Söderström, produktchef på Spotify. ”Det har aldrig funnits ett enklare och mer personligt sätt att upptäcka musik, där varje spellista riktas direkt till dig, vecka efter vecka”.

Du kommer snart att hitta Discover Weekly i toppen bland dina spellistor på alla plattformar. Uppdaterad med ny musik varje vecka. Kom ihåg att spara dina nya favoriter innan veckan är slut.

Det är dags för Spotify att musiksätta din vecka! Vem vet vad du kommer att upptäcka denna gång?

00-Discover-Weekly-Overview

Relaterade artiklar