Crucified Barbara kickar igång Getaway Rock 2015

Crucified Barbara manglar igång Getaway Rock Festival med sin tunga riff, så nu är vi äntligen igång!

 

Crucified Barbara drar igång årets upplaga av Getaway Rock Festival. När de går på den största scenen är det bara ett fåtal personer på grusplanen framför Green Stage. Publiken fylls på i en relativt rask takt. Det är ju inte alltid lätt att vara först ut på en festival, men kvartetten lyckades riktigt bra med att även fylla ut hela den stora scenen. Låtar från deras senaste platta In The Red är helt fantastiskt bra live. Favoriter är To Kill A Man, Lunatic #1 och Sell my kids for Rock n Roll. Dagen till ära ersatte Tobbe Bronx från Junkstars Ida Eveleye på bas.

ALLA BILDER:

 

Skribent & Foto: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se
Konsert: Crucified Barbara
Arena: Green Stage, Getaway Rock Festival 2015
Datum: 2015-08-06

Relaterade artiklar