Getaway Rock Festival: Spiders levererade en brutalt bra show trots den extrema hettan

Spiders kickade igång eftermiddagen med sitt electric rock sound och trots den extrema hettan fick dom bra respons från den tappra publiken.

Göteborgsbandet Spiders släppte sitt debutalbum 2012 har sedan dess turnerat med band såsom Metallica, Kvelertak och Graveyard. Dom intog idag scenen med en enorm energi och sångerskan Ann-Sofie Hoyles fick direkt igång publiken när dom körde igång första låten och hade en extrem inlevelse under hela spelningen. 

Den resterande timmen körde dom en bra blandning av låtar som alla hade lite av sitt egna sound från nya skivan Shake Electric och jag måste säga att Ann-Sofie krossade varenda en med sin enormt starka röst. Och trots hettan så blev jag imponerad av hur både bandet och publiken orkade hålla igång så bra. 

SE HELA BILDSERIEN

Recensent: Jessica Alsterblad
Fotograf: Fredrik Olofsson (fredrik.olofsson@rockbladet.se)
Festival: Getaway Rock Festival
 

Relaterade artiklar