Jack Savoretti gör exklusiv gratiskonsert i Stockholm

Med musik fylld av själ och hjärta är Jack Savoretti en av de mest intressanta artisterna just nu. Senaste albumet "Written In Scars" har hyllats och nu tar han med sig sin gitarr och stämningsfulla sång till Scandic Grand Central fredag den 25 september för en exklusiv gratiskonsert!

Den 31-åriga sångaren är långt ifrån en nykomling. Han har hunnit släppa fyra album och det senaste, "Written In Scars" har hyllats där bland andra Independent och Q Magazine gav skivan 4/5. Skivan, som till stor del är ett inspirerande verk om att överkomma motgångar, är också en av de mest sålda i England hittills i år. Det är ytterligare ett stort steg på Jack Savorettis resa inom den musikaliska värld han nu utforskar.

Själv började han som poet och spenderade mycket tid som tonåring med att skriva poesi. Det var först när hans mamma gav honom en gitarr och föreslog att han skulle göra musik av sina dikter som han tog nästa steg. Han insåg att många fler plötsligt ville höra hans ord om de var tonsatta – sedan dess är det musiken som Jacks liv har kretsat kring.

I Sverige har det verkligen börjat ta fart för Jack Savoretti och singeln "Tie Me Down" från det senaste albumet har till dags datum varit på rotation på P4 i fjorton(!) veckor. Nu kommer äntligen denna sköna gitarrist och sångare till Sverige. Vi ser verkligen fram emot att se Jack på Scandic Grand Central i Stockholm fredag den 25 september. Fritt inträde – vi syns där!

Datum

25.9 – Stockholm, Scandic Grand Central

Relaterade artiklar