Black Sabbath tar farväl med Monsters of Rock i Stockholm

Black Sabbath drar ut på sin avskedsturné och landar i Stockholm och Friends Arena lördagen den 9 juli som en del av legendariska rockfestivalen Monsters of Rocks pånyttfödelse. Monsters of Rock skrämde slag på Sverige för första gången 1984 och 1986 på Råsundastadion med band som AC/DC, Van Halen, Mötley Crüe,  Scorpions, Ozzy Osbourne och Def Leppard.

Nu återvänder klassiska Monsters of Rock till Sverige och Friends Arena med Black Sabbath som första bekräftade band. Fler artister tillkommer.

12006649_10153658992331672_5547854013686264840_o

Slutet är nära. Det startade för nästan fem decennier sedan med ett åsknedslag, en klocka ringandes i fjärran och sen det där monstruösa riffet som skakadejorden. Det hårdaste rock-soundet som någonsin hörts.

Där och då föddes Heavy Metal, skapat av ett ungt band från Birmingham, och som knappt lämnat tonåren.

Nu slutar det med en avskedsturné med det största metalbandet genom tiderna, Black Sabbath. Ozzy Osbourne, Tony Iommi och Geezer Butler avslutar det sista kapitlet i den otroliga berättelsen om Black Sabbath.

Avskedsturnén startar i Europa den 1 juni 2016 och utlovar deras mest påkostade produktion någonsin. 

När turnén är slut så är det verkligen slut. Slutet på karriären för ett av de mest legandariska banden i rockhistorien… BLACK SABBATH

Förköpsbiljetter
I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbijetter före det ordinarie biljettsläppet med start 2 oktober kl 9.00 till och med 5 oktober kl 9.00. Biljetterna bokas via americanexpresstickets.se

Datum
9.7 – Friends Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetterna släpps tisdag den 6 oktober kl 10.00.

Biljetterna kostar 495-795 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

Relaterade artiklar