Danko Jones släpper ny singel och laddar för Sverigeturné!

The Twisting Knife – din perfekta uppladdning inför den tio datum omfattande Sverigeturnén som drar igång den 28 september.

Idag släpps nya singeln The Twisting Knife. En låt som inte enbart är ett uttryck av frustration, det är en direkt inbjudan till impulsiv och elektrisk passion som inte skonar någon. Loss släpps en ström av Misfits-värdiga ”WOAH-OH-OH” och ”HEY! HEY”, singalong-vänliga skrik och hooks till förstörelsen med en näst intill sadistiskt glädje. (2003 släppte Danko Jones albumet We Sweat Blood, på Fire Music låter det som dom även dricker det.)

 Om nästan precis tre veckor drar bandet igång sin omfattande Sverigeturné. Dags att välja var du vill se bandet!

 29 september – Borlänge – Liljan
30 september – Uppsala – Katalin
1 oktober – Stockholm – Debaser Medis
2 oktober – Karlstad – Nöjesfabriken
3 oktober – Norrköping – Flygeln
13 oktober – Huskvarna – Folkets Park
14 oktober – Göteborg – Pustervik
15 oktober – Trollhättan – N3
16 oktober – Helsingborg – Tivoli
17 oktober – Malmö – KB

Du kan med fördel ladda upp inför turnén genom att se den här livevideon för nya singeln The Twisting Knife:

Om Danko Jones
Nitton år. Tolv album. En platina- och en guldskiva i Sverige. Mer än trettio turnéer över Atlanten. Femton topp-40-singlar. Arenaturnéer i elva länder tillsammans med Guns N' Roses. En videotriologi som bland annat gästades av Elijah Wood och Ralph Macchio. En personlig inbjudan från Lemmy i Motörhead att följa med dem på turné, på vägarna över hela i Europa så väl som till sjöss mellan USA och Mexiko. För de flesta band skulle detta ses som en otroligt lyckad karriär, för Danko Jones är det bara uppvärmningen.

Tidigare i år släppte bandet sitt sjunde studioalbumet Fire Music, en känslomässig resa fylld med blod, svett och ilska som spänner över elva spår.
 

Relaterade artiklar