Hardcore Superstar på höstturné

Efter ett år av idogt turnerande för Hardcore Superstar återvänder de till Sverige i höst för tio spelningar, med premiär i Stockholm på Rocktoberfest i Annexet. Bandet har premiärspelat sin nya platta ”HCSS” genom hela Europa under året och nu ser de fram emot att återvända hem och möta de svenska fansen.

Biljetterna släpps på måndag den 14 september kl 9.00. 

Cirkeln slöts när Hardcore Superstar släppte sitt nionde album den 22 april i år; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. ”HCSS”, som skivan heter, är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock.

I vår avslutades Hardcore Superstars Europaturné med tre exklusiva gig i Sverige. När de nu återvänder får fler fans runt om i landet möjlighet att se bandet, från Luleå i norr till Malmö i söder! 

Turnédatum i Sverige

30.10 – Stockholm, Annexet (Rocktoberfest)
31.10 – Linköping, Doom Nightclub
12.11 – Luleå, Kulturens Hus
13.11 – Umeå, Idunteatern
20.11 – Gävle, Dirty Harrys Rockbar
4.12 – Uppsala, Flustret
5.12 – Sälen, ICE
12.12 – Falkenberg, Falkhallen
19.12 – Malmö, KB
26.12 – Rättvik, Rättvik Bowling & Krog

Biljetter

Biljetterna släpps på måndag den 14/9 kl 9.00. Se livenation.se för mer information.

Relaterade artiklar