Junkstars släpper ny singel Romance Of Death

Punkrock-bandet Junkstars är åter aktuella med ett nytt album THIS MEANS WAR som släpps om ca en månad. Nu släpper de den första singel ROMANCE OF DEATH, en fulldistad punkrocklåt helt i Junkstars-anda.

Annons 

 

Junkstars är sedan en tid tillbaka en trio bestående av Max på gitarr och sång, Tobbe Bronxen på bas och Matte på trummor. De är ett band med en tydlig målsättning att etablera sig inom punkscenen världen över. De är villiga att kriga hårt för detta, vilket de redan på ett sätt gjort. De har mer eller mindre tjatat sig in på andra bands europa-turnéer, likt den de gjorde tillsammans med Crucified Barbara och Supercharger i slutet av förra året.

Nu är det äntligen dags för ett nytt album som släpps via indie-bolaget Despotz Records. Skivan heter This Means War, och den första singeln heter Romance Of Death och är en signifikativ låt för Junkstars. Högt tempo, maxat diskljud, frenetisk och energisk sång. Så punkigt det bara kan bli. Den är inspelad, mixad och producerad av Kristoffer Folin från Purple Skull Media och mastrad av Magnus Lindgren Production.

This Means War släpps den 15 oktober via Despotz Records, då även bandet kommer ha en öppen releasefest på PSB (Old Pet Sounds Bar) Skånegatan 80, Stockholm.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NY ROCKMUSIK: Romance Of Death / Junkstars
AKTUELLA: Albumet This Means War, släpps den 15 oktober via Despotz Records. De kommer åka på europaturné som support till Backyard Babies under November månad
SKIVBOLAG: Despotz Records
RELEASEDATUM: 2015-09-17

BANDFAKTA – JUNKSTARS

MEDLEMMAR
Max "Max" Malmquist – Vocals & Guitar
Tobbe "Bronxen" Ljungqvist – Bas and Back Vocals
Mathias "Matte" Wanneberg – Drums

| FACEBOOK | HEMSIDA |

JUNKSTARS-Promo-2015

EUROPA-TURNE tillsammans med Backyard Babies och Heavy Tiger

backyard-babies-eurotour-2015

 

Relaterade artiklar