MUSE TILL SVERIGE!

Nyligen annonserades den första listan av städer och länder som Muse kommer besöka på sin världsturné som de drar ut på till följd av sitt väldigt framgångsrika album ”Drones”. Vi är nu väldigt glada att kunna meddela att ”The Drones World Tour” nu också når Sverige och Stockholm för en konsert på Ericsson Globe den 11 juni 2016.

Denna turné kommer bjuda på en unik scenuppställning där bandet spelar ”in the round” för första gången, från mitten av arenan. Bandet är känt för att hela tiden utveckla sin scenproduktion och ”The Drones World Tour” är verkligen inget undantag. Denna scenuppställning kommer ge fansen en unik 360 graders audiovisuell upplevelse. 

Muse har precis avslutat en spektakulär europeisk festivalturné och utkast från turnérecensionerna lyder:

“Thunderous and visually dazzling” – The Guardian 

“Muse captured the spirit of Download better than anyone else” – The Times

“An endless buildup, heading for one peak after another — is what a Muse concert sets out to deliver by every means available, musical and visual"  –  New York Times

Sedan debuten 1994 har Muse släppt sju studioalbum och sålt 17 miljoner album. Drones, bandets sjunde album, toppade englandslistan två veckor i juni i år samtidigt som de för första gången toppade USA-listan. Totalt nådde albumet förstaplatsen i hela 23 länder.

Bandets fanclub erbjuder ett exklusivt förköp från och med den 24 september, och ordinarie biljettsläpp är den 28 september.

Se www.muse.mu för mer information om andra konsertdatum och de senaste konsertnyheterna.

Datum
11.6 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetterna släpps måndag den 28 september kl 09.00.

BIljetterna kostar 445-645 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 0771 31 00 00

Relaterade artiklar