Vilka blev vinnarna i Rocktoberfest-tävlingen?

Nu är vår ROCKTOBER-tävling avslutad, otroligt många bidrag skickades in, men nu är vinnarna utsedda. 2st lyckliga vinnare får ta med sig en person till och uppleva en helkväll på Annexet i Stockholm tillsammans med MUSTASCH, HARDCORE SUPERSTAR, SANTA CRUZ och så klart god mat och dryck. Vilka blev nu vinnarna?

Tävlingen bestod av att svara på en fråga och sen ange en motivering.

FRÅGAN: Vad heter Mustasch nya album?
SVAR: Testosterone

VINNARNA ÄR:
Louise Rova, Nykvarn
Eva Askerén, Huddinge

Vi på ROCKBLADET.SE säger stort grattis till vinnarna!! Till er andra så kan ni så klart uppleva den här fantastiska kvällen genom att klicka er vidare till Rocktoberfest hemsida och köpa era biljetter. Vi ses där!!

rocktoberfest-2015-promo

INFO OM ROCKTOBERFEST 2015

Förra årets succéfest är tillbaka – välkommen på Rocktoberfest 2015 i Annexet den 30 oktober!

Vi upprepar vår mycket uppskattade variant av tyskarnas klassiska Oktoberfest. På scen levererar MustaschHardcore Superstar och Santa Cruz liverock av högsta klass. Men inte nog med det. Stjärnkocken Karl Ljung och bryggmästare Johan Spendrup från Gotlands Bryggeri ser till att vi kompletterar den grymma liveunderhållningen med Rocktoberfest-anpassad mat och dryck.

Precis som förra året är Bollnäs-Martin & Richie Puzz från Bandit Rock’smorgonshow Rivstart kvällens konferencierer.

Mer Information

Åldersgräns: 20 år

Entré öppnar 17:30. Mat och dryck serveras från att entrén öppnar.

Stå- och bänkplatsbiljett
Stå framför scenen eller sitt på festivalbänkar, i mån av plats. Mat och dryck beställer du på plats. Rockburger-menyn, signerad stjärnkocken Karl Ljung, hittar du nedan. Utöver maten erbjuds ett Rocktoberfest-anpassat ölsortiment från Gotlands Bryggeri och Spendrups.

Öl- och middagspaket
Det ultimata Rocktoberfest-paketet! Sitt på reserverade sittplatser på balkongen i Annexet. Njut av en sejdel öl (1 liter) eller motsvarande alkoholfri dryck samt en valfri rätt från Rockburger-menyn, signerad stjärnkocken Karl Ljung. Mat och dryck hämtar du själv vid de närliggande serveringsstationerna.

Rockburger-meny

300 gram färskmald högrevsburgare med Pepper Jack Cheese, bacon och en klassisk potatissallad.

Laxburgare med klassisk potatissallad.

Kikärtsburgare med klassisk potatissallad.

Rockwürstbricka: chorizo, kabanoss och bratwurst, serveras med rödlöksmarmelad, surkål och chipotlemajonäs.

Relaterade artiklar