Smash Into Pieces – Står upp för kampen mot mobbning

Smash Into Pieces egna Chris Adam Hedman- Sörbye berättar om de två kommande spelningarna till helgen tillsammans med Lillasyster, Neverstore & Jay Smith samt hur de vill stå upp för mobbning.

För endast ett par veckor sedan träffade Rockbladet Chris Adam Hedman-Sörbye och Isak Snow från Smash into Pieces för att prata om deras kommande projekt där de ska starta upp en rockklubb i hemstaden Örebro. Men nu är det dock dags för bandet att ge sig ut på vägarna igen för att ta sig en tur till både Norrköping och Uppsala med band såsom Lillasyster, Neverstore & Jay Smith.

Jag fick äran att ha ett samtal med sångaren Chris Adam Hedman-Sörbye som i sin tur berättade om de kommande spelningarna nu till helgen. Nu på fredag (den 25e september) är det nämligen dags för spelningen i Norrköping där banden visar sitt stöd för Friends och att de är emot mobbning. Chris tyckte att det var en självklarhet för dem att ställa upp då de vill visa att mobbning inte är okej. All vinst från ”galan” kommer sedan gå till Friends fortsatta arbetet mot mobbning.  Sedan rullar de vidare mot Uppsala på lördagaren (den 26e september) där de även får sällskap av Jay Smith för en helkväll i rockens tecken. Banden har spelat tillsammans sedan tidigare och som Chris själv sa så fungerar dem så pass bra ihop att det inte kan bli något annat än succé.

Nu är det bara att vänta och se hur spelningarna sedan kommer att gå, men jag ska i alla fall närvara under spelningen i Uppsala och jag tror även som Chris att det kommer att bli succé. Jag hoppas att även ni kära rockfans där ute bestämmer er för att närvara på antigen spelningen i Norrköping (där ni även bidrar till välgörenhet) eller i Uppsala då det sannerligen kommer bli en kväll utan dess like.

SKRIBENT: Jessica Alsterblad (jessica.alsterblad@rockbladet.se)
INTERVJU: Chris Adam Hedman Sörbye (Smash Into Pieces)
AKTUELLA MED: Två konserter 25-26/9, i NORRKÖPING med Lillasyster och Neverstore, UPPSALA tillsammans med Lillasyster och Jay Smith.

Smash-Into-Pieces-Promo-2014

Relaterade artiklar