Graveyard följer upp höstens klubbspelningar med vårturné

Ikväll spelar Graveyard sin tredje av fyra konserter i Sverige den här hösten. Bandet, som är aktuella med nya albumet ”Innocence & Decadence”, har mött öronbedövande jubel under spelningarna på KB i Malmö och Münchenbryggeriet i Stockholm och nu väntar de två sista konserterna på hemmaplan i Göteborg i helgen innan de beger sig ut i Europa och vidare till USA. Nu kan vi meddela att Graveyard återvänder till de svenska scenerna i mars för en längre vårturné!

Biljetterna släpps på måndag den 26 oktober via LiveNation.se

Internationellt hyllade har Graveyard turnerat såväl på egen hand som med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple de senaste åren. Efter två fullsatta spelningar på KB i Malmö och Munchenbryggeriet i Stockholm den senaste veckan kan vi inget annat än att konstatera att bandet gjort succé under sin svenska klubbturné och att fansen vill ha mer. 

Efter spelningarna i Göteborg i helgen väntar en tre veckor lång turné i Europa, och därefter bär det av till USA för turné under december och januari. I mars återvänder de hem för 14 klubbspelningar i Sverige, Norge och Finland. Turnén har premiär på Close Up-båten den 10 mars och avslutas i Karlstad 29 april. Support på turnén är svenska Factory Brains. 

"När våren kommer återvänder de migrerande rockarna till nordliga breddgrader. Tecknen går att se överallt i naturen. Folk stämplar ut på fredagen, fixar frillan, tar en förvärmare och vallfärdas ner till de lokala mötesplatserna för musikälskare. När våren kommer, kommer också vi i Graveyard tillbaks" hälsar bandet.  

DATUM

10.3 – Stockholm-Åbo, Close Up-båten

12.3 – Örebro, Ritz

18.3 – Oslo, Rockefeller

19.3 – Trondheim, Byscenen

24.3 – Uppsala, Katalin And All That Jazz

25.3 – Norrköping, Flygeln

31.3 – Tammerfors, Klubi

  1.4 – Helsingfors, Tavastia

  2.4 – Jyväskylä, Lutakko

  8.4 – Lund, Mejeriet

15.4 – Linköping, Garden

16.4 – Halmstad, Parken

22.4 – Huskvarna, Huskvarna Folkets Park

23.4 – Västerås, Konserthuset Klubbscenen

BILJETTER

Biljetterna till Graveyards Sverigespelningar släpps måndag 26 oktober kl 09.00 via LiveNation.se

Graveyard-press-2015

Relaterade artiklar