KONSERTFOTO: Graveyard – Mästerlig bluesrock som väcker de döda

Det är nästan så att man kan tro att den dimma som kramat ljuset ur huvudstaden sedan tidig lördagsmorgon är ett upplägg inför kvällens konsert med Graveyard på Münchenbryggeriet. Att turnébussen cirkulerat stan under natten med rökmaskinen på max som ett PR-trick och för att ge Stockholmsborna den riktiga känslan av ödesdiger rock’n’roll. Inte för att det är nödvändigt. Graveyard behöver endast inta scenen för att ha hela publikens uppmärksamhet. Och de förtjänar inget mindre heller. Det som serveras under 1,5 timme innanför dessa tegelväggar håller högsta möjliga klass och om jag inte redan hade svårt att välja ut årets topp-5 konserter så har jag det nu.

TEXT & FOTO: Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: Graveyard
ARENA: Münchenbryggeriet
DATUM: 2015-10-17


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


FÖLJ MIG

Jonas Lööw

Chefredaktör / Grundare at Rockbladet.se
FÖLJ MIG

Relaterade artiklar