Rocktoberfest lansera eget öl i samarbete med Gotlands Bryggeri.

Rocktober är ett unikt öl framtaget av Gotlands Bryggeri speciellt för Rocktoberfest! Ett ofiltrerat lageröl som är inspirerat av den tyska oktoberfestölen. Bakom brygden står Bryggmästare Johan Spendrup – en man med ena foten i traditionell bryggarkultur och den andra fast förankrad i ett innovativt ”headbangande”!

Rocktober erbjuder en generös maltsötma tillsammans med en balanserad humlebeska. Doften är lite blommig med kryddiga inslag signerad den klassiska humlesorten Tettnag – den fräscha citrustonen tillskrivs den betydligt trendigare Citrahumlen. Tillsammans med maltsorterna Pale Ale, Caramünchen och Blackmalt ger det ett öl som gör sig bäst med volymen på max!

Rocktober kommer endast att finnas tillgänglig under Rocktoberfest den 30 oktober på Annexet featuring Mustasch, Hardcore Superstar och Santa Cruz.

Rocktoberfest på Facebook, samt mer info + biljetter.

Relaterade artiklar