Slipknot till Göteborg!

Den miljonsäljande och Grammy-vinnande maskerade besten Slipknot återvänder till Sverige och denna gång är det Göteborgs tur. Succéturnén ”Prepare For Hell” besökte Stockholm och Hovet i februari i år och det är som en del av samma hyllade turné som bandet nu ställer sig på Scandinaviums scen i Göteborg den 20 januari 2016.

Det våldsamt efterlängtade albumet ”5; The Gray Chapter” var bandets första nya musik på över sex år och släpptes för ganska exakt ett år sedan. Den efterföljande turnén har varit otroligt framgångsrik och efter konserten i Stockholm i februari gav både Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter betyget 4 av 5, och den sistnämndes Fredrik Strage sammanfattade konserten som en ”Fulländad freakshow”.

Slipknots fängslande, häpnadsväckande och spektakulära liveframträdanden är legendariska och med sina nya masker och nya produktion är denna turné något alldeles extra. Alla som någon gång sett Slipknot på en scen, eller känner någon som har, vet att konserten i Göteborg den 20 januari kommer gå till historien som en brutal uppvisning i både galenskap och träffsäker metal när den är som allra bäst.

Datum
20.1 – Göteborg, Scandinavium

Biljetter
Biljetterna kostar 495-525 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnetombud samt Got Event Biljett 031-81 10 20

Relaterade artiklar