Thrash-legenderna EXODUS tillbaka till Sverige

Återigen är det dags för thrahs-legendarerna EXODUS att ta sin show till Sverige. Det blir tre blytunga konserter och huvudstaden är inte en av dem.

Annons 

 

Thrash-legenderna Exodus är åter på ingång till Sverige. Bandet som bildades 1979 behöver egentligen inte någon närmare presentation. De tillhör pionjärerna inom den s.k. Bay Area scenen och albumdebuterade 1984 med ”Bonded By Blood”. En platta ansedd av många som en av de verkliga klassikerna inom genren. Som alla band har de genomgått otaliga medlemsbyten och har även hunnit både upplösas och återbildas.

Senaste plattan och tillika det tionde studiosläppet, ”Blood In, Blood Out” kom 2014 och den pågående turnén är fortfarande för denna platta. I somras krossade Exodus det mesta på Sweden Rock Festival och nu har det alltså blivit dags för datum på egen hand.

16/3 Göteborg – Sticky Fingers 
22/3 Uppsala – Katalin
24/3 Malmö – KB

BANDFAKTA – EXODUS

MEDLEMMAR
Tom Hunting – drums
Gary Holt – guitar
Steve Souza – vocals 
Jack Gibson – bass
Lee Altus – guitar

| FACEBOOK | HEMSIDA | KÖP BILJETTER |

exodus-tour-sweden-2016

Relaterade artiklar