Dropkick Murphys till Gröna Lund och Liseberg i sommar!

Det finns få band som andas så mycket energi och glädje live som Massachusetts-bördiga Dropkick Murphys. Har man någonsin sett Celtic Punk-ikonerna live så längtar man till nästa gång. Har man inte gjort det? Då är det hög tid! Sommaren 2016 återvänder de till Sverige igen med en konsert på Gröna Lund den 21 juni och på Liseberg den 22 juni!

Annons 

 

uygex6lfhyw3d1mgjwjn
I källaren under en frisörsalong i industristaden Quincy, Massachusetts, började medlemmarna i Dropkick Murphys på helgerna att repa in sina första alster. Efterhand kom folk ner och lyssnade, skaran växte, blev större och större och det hela ledde till att killarna började leta sig utanför grannskapets trygga famn på jakt efter ”riktiga” spelningar. Och det dröjde inte länge innan Tim Armstrong (Rancid) fick upp ögonen för dem och signade dem till Hellcat Records.

Deras energiska punkrock som flätats samman med traditionella irländska arrangemang och instrument har slagit an en ådra hos publiken som vuxit i takt med att bandet släppt med punkmått mätt otroligt framgångsrika album (åtta till antalet) och turnerat mer än många andra. Till sommaren kan vi förvänta oss en unik mix av punk, hardcore, irländsk folkmusik och en stor portion svett och leenden! Att beskriva den energi som Dropkick Murphys skapar från en scen är omöjlig, det måste helt enkelt upplevas. Vi ses i sommar!

www.DropkickMurphys.com

Datum
21.6 – Stockholm, Gröna Lund
22.6 – Göteborg, Liseberg

Biljetter
Biljettinfo på GronaLund.com och Liseberg.se

Relaterade artiklar