Metaltown är tillbaka!

Att återigen få hissa Metaltowns flagga är något vi har sett fram mot, och nu är dagen här. Vi har skrapat fram kärnan i festivalens själ och det är metal i sin högform omgiven av den bästa publiken man kan önska sig. Resultatet blir en inomhusfestival på Trädgår’n 12 mars där besökarna får chansen att i en intim miljö se band i världsklass. Det är med stolthet vi presenterar de första akterna At The Gates, Katatonia, Bombus och Black Temple.

Ryktena och frågorna har varit många, men framförallt har längtan efter festivalen varit påtaglig sedan Metaltown tog en paus efter tioårsjubileet 2013. För oss har det aldrig varit någon tvekan. Tvärtom, vi har alltid vetat att Metaltown skulle återuppstå. Vad framtiden anbelangar är vi övertygade om att festivalen har mer att ge. Men nu är nu och nu ligger vårt fokus på Metaltown Indoors.

Metaltown såg dagens ljus 2004 på Bananpiren i Göteborg. Genom åren har de allra största inom metalscenen stått på festivalens estrader. Vi minns bland många andra Rammstein, Slipknot, Marilyn Manson, Slayer, Machine Head men också Göteborgs stoltheter In Flames som har gjort inte mindre än fyra konserter under festivalens historia.

 

Klara artister:

At The Gates
Katatonia
Bombus
Black Temple

Fler tillkommer

 

Biljetter: Ett begränsat antal early bird-biljetter släpps måndag 16 november klockan 10.00 via kulturbolaget.se och biljettforum.se.
Datum: 2016-03-12
Plats:Trädgår'n / Göteborg

Metaltown – Info
Facebook
Twitter
Instagram

Relaterade artiklar