Rammstein och Five finger death punch mfl klara till Bråvalla 2016!

Med 218 dagar kvar tills sommaren står i blom och vi återigen öppnar upp campingen kan vi äntligen presentera de första artisterna till Bråvalla 2016! Vi är mycket glada att kunna presentera Rammstein, Wiz Kalifa, Five Finger Death Punch, The 1975 och Lost Frequencies till den fjärde upplagan av Bråvalla festival. Biljetterna till Bråvalla 2016 släpps 30 november kl. 10:00. Nästa släpp kommer inte dröja länge, så förvänta er fler nyheter inom kort…

Rammstein är utan tvekan ett av världens största och mäktigaste rockband. När de 2013 äntrade scenen på Bråvalla gjorde de det med besked – och explosioner, dunder och brak. Med mörka mästerverk som ”Du hast”, ”Amerika” och övermäktiga ”Mein Herz Brennt” har Rammstein hänfört publik världen över i mer än 20 år, och de är vida kända för deras explosiva liveshower där de blandar teater, eld och industriell metal. Vi är eld och lågor, och det redan innan Rammstein hunnit plocka fram sin ”Benzin”. 

Five Finger Death Punch har varit ett av de återkommande mest önskade metalbanden, och vi är väldigt glada att inför nästa år kunna presentera Las Vegas-bandet till Bråvalla. Med nya albumet ”Got Your Six” – det sjätte studioalbumet under bandets tio år ihop – i baggaget och enorma melodiska metalanthems såsom ”Wrong Side of Heaven” och Rob Halford-samarbetet ”Lift Me Up” rustar de upp för att bjuda sina svenska fans på en liveshow utöver det vanliga. 

The 1975 presenterade sig själva för världen med deras debut-EP ” Facedown” 2012. Världen välkomnade dem med öppna armar och deras debut blev början på en kärlekshistoria med fans i världens alla hörn. Tre år, tre EPs och en tokhyllad debutplatta senare är The 1975 ett av världens mest älskade popband. I februari släpps deras nya album ”I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It” (nya singeln ”Love Me” lovar stort!), och sommar spelar de för oss i Norrköping.

Hela dagens bandsläpp
Rammstein
Five Finger Death Punch
The 1975

Wiz Khalifa
Lost Frequencies

Bråvalla festival 2016 går av stapeln den 30 juni -2 juli i Norrköping. Biljetterna till festivalen släpps 30 november kl 10:00 och säljs via Eventim.se.

Relaterade artiklar