Sixx:A.M. till Gröna Lund i sommar!

De slog igenom stort efter att ha skrivit soundtracket till ”The Heroin Diaries” som såldes i över 370 000 exemplar. Den 22 juni kommer Mötley Crüe-medlemmen Nikki Sixx med sitt nya band Sixx:A.M. för deras enda Stockholmsspelning, på Gröna Lunds Stora Scen!

Los Angeles-bördiga hårdrocksbandet Sixx:A.M. bildades när Mötley Crüe-basisten Nikki Sixx och kompisen DJ Ashba ombads skriva soundtracket till boken ”The Heroin Diaries” och hittade en vokalist i James Michael. Efter den enorma framgången som följde, bildade de gruppen Sixx:A.M. och har sedan dess släppt tre album. Det senaste, ”Modern Vintage”, släpptes i oktober 2014 och rosades av kritikerkåren. 2015 gav de sig ut på deras första USA-turné och inför 2016 väntas två nya album släppas, följt av två års turnerande. Den turnén gör bara två stopp i Sverige, varav endast ett i Stockholm. Den 22 juni kl. 20.00 ställer de sig på Gröna Lunds Stora Scen.

För information om sommarens alla konserter på Gröna Lund samt Gröna Kortet, besök GronaLund.com

www.SixxAMmusic.com

Datum
22.6 – Stockholm, Gröna Lund

Biljetter
Biljettinfo på GronaLund.com

Relaterade artiklar