The Cure till Stockholm och Göteborg

The Cure åker ut på stor Europaturné nästa höst och spelar 30 konserter i 17 länder på deras första stora turné i Europa sedan 2008.  Den 9 oktober spelar The Cure på Ericsson Globe i Stockholm och den 12 oktober spelar de på Scandinavium i Göteborg.

De senaste sju åren har bandet gjort några väl utvalda konserter i London och spelat på de flesta av de största Europeiska festivalerna, såsom Roskilde, Werchter, Reading & Leeds, Pinkpop, Hurricane & Southside, Paleo, BBK, Belfort, Optimus Alive!, Primavera, Frequency, Electric Picninc, Bestival…

På "THE CURE TOUR 2016" ser vi Robert Smith (sång/gitarr), Simon Gallup (bas), Jason Cooper (trummor), Roger O'Donnell (klaviatur) och Reeves Gabrels (gitarr) som kommer utforska 37 år av Cure-låtar, blanda hits med rariteter, favoriter med ännu ej släppta alster, i en helt ny scenproduktion som vi lovar inte kommer göra någon besviken.

Supportakt på hela turnén kommer vara The Twilight Sad.

Datum

9.10 – Ericsson Globe, Stockholm
12.10 – Scandinavium, Göteborg

Relaterade artiklar