The Used uppträder med två album – två dagar i rad i Stockholm!

För att fira bandets 15-årsjubileum kommer The Used att bege sig ut på en unik turné i Europa under början av 2016! Bandet kommer att ha två konserter per stad, i fem städer, där man uppträder med skivorna ”The Used” och ”In Love and Death” i sina helheter – ett album per kväll. Turnén startar i Leeds den 20 februari och avslutas i Helsingfors den 10 mars, med stopp på Fryshuset i Stockholm 6 och 7 mars. För varje biljettköp kommer fansen dessutom att få ett exemplar av bandets kommande live-CD/DVD ”The Used: Live & Acoustic at The Palace”, som släpps 1 april!

Det kommande livealbumet spelades in under bandets intima akustiska spelning på The Palace Theater i Los Angeles i oktober. De som inte hade möjlighet att närvara på denna unika konsert med en stråkkvartett, en pianist, en perkussionist och en gospelkör – kan se konserten på den kommande DVDn! Sångaren Bert McCracken beskriver inspelningen:

“Nearly every eye in the venue was weepy the night we played with the orchestra because these songs are so emotional and this recording is a truly special thing that I can't wait for everyone to hear. It still gives me goose bumps.”

Det var 15 år sedan fyra tonåringar skapade ett band som släppte en samling album som förändrade alternative rock-scenen. Liveshower med hög energi, texter folket kunde relatera till och melodier som blandade pop och hårdrock på ett unikt sätt – för att skapa ett bestående intryck på fans världen över. Bandet har hunnit släppa sex album och två EPs, där de hyllade skivorna ”The Used” och ”In Love and Death” från 2002 och 2004 är de bandet kommer att uppträda med i Stockholm den 6 och 7 mars!

www.theused.net

Datum 2016
6.3 – Stockholm, Fryshuset
7.3 – Stockholm, Fryshuset

Biljetter
Biljetterna släpps fredag 20 november

Biljetterna kostar 280kr + serviceavgift för en konsert och 495kr + serviceavgift för två konserter och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.

Relaterade artiklar