VOLBEAT TILL MONSTERS OF ROCK!

Nu är det klart att Nordens genom tiderna största rockband – danska Volbeat – gör Black Sabbath och Rival Sons sällskap på Monsters of Rock i Friends Arena i Stockholm lördagen den 9 juli.

Likt inget annat nordiskt rockband säljer Volbeat ut stora arenor över mer eller mindre hela världen, headlinar de allra största festivalerna, toppar försäljningslistor. Volbeat är ett av världens absolut största och mest eftertraktade rockband.

Vår del av Europa är såklart inget undantag – senast de var i Sverige spelade de på Tele2 Arena i Stockholm och bjöd på en uppvisning i rockmusik när den är som allra allra bäst. Som det näst sista tillskottet på affischen är vi otroligt stolta att kunna presentera Volbeat till Monsters of Rock.

Volbeats sångare Michael Poulsen berättar:

Det är en stor ära och glädje att spela innan Black Sabbath på Monsters of Rock. Toni Iommi var anledningen till att jag började spela gitarr. Han har från första riff jag någonsin skrivit fram till idag, när vi nu skriver en ny platta, varit en stor inspirationskälla för Volbeat. Det är en dröm som går i uppfyllelse"

Volbeat-Promo-2013

Sedan tidigare är det klart att både Black Sabbath – som avslutar sin snart fem decennier långa karriär med denna turné – och Sverigefavoriterna i Rival Sons också intar Stockholm och Monsters of Rock lördagen den 9 juli.

Detta kommer gå till historien!

DATUM: 2015-07-09
ARENA: Friends Arena, Stockholm

Biljetterna kostar 495-795 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

Relaterade artiklar