Exklusiv videopremiär: Långfinger – Herbs In My Garden

Som sista led i femårsjubileet för debutalbumet ”Skygrounds” släpper nu Långfinger videon till låten ”Herbs In My Garden”. Tidigare i höstas släpptes en limiterad vinylutgåva av albumet och för att runda av året har bandet grävt djupt i arkivet och satt samman klipp från rep, inspelningar och turnéer under de senaste åren till videon för albumets första spår.


Långfinger, handens längsta finger, världens mest internationella gest och tillika Sveriges mest högljudda rocktrio! Med inspiration från grupper som Mountain, Grand Funk Railroad, The Who och Captain Beyond spelar Långfinger kraftfull, tung, boogierock med influenser av stoner som kan spåras tillbaka till 70-talets glansdagar.

Med två fullängdare, en EP och femhundratusen svängiga riff i bagaget tar Långfinger varje publik med storm likt den store Kung Bores allsmäktiga vrede! I Februari släpptes senaste singeln ”Mangas Coloradas” och i September dök debutalbumet upp på limiterad vinyl, i väntan på bandets tredje fullängdare som väntas släppas under 2016.

 

 

BANDFAKTA – LÅNGFINGER

Kalle Lilja – Guitars & backing vocals
Victor Crusner – Bass, keys & lead vocals
Jesper Pihl – Drums & backing vocals

| FACEBOOK

LANGFINGER-2015-red
Långfinger (Foto: Max Ljungberg)

 

Relaterade artiklar