Metallsvenskan 2016 inleder bandsläppet med GHOST

Bandsläpp, biljettsläpp och nytt område för Metallsvenskan 3 & 4 juni, 2016! Äntligen kan vi släppa de första banden till Metallsvenskan! Vi släpper samtidigt biljetter och avslöjar nytt område för festivalen. Passa på att köpa biljetter innan den 25 december och spara 200kr/biljett!

Annons 

 

Bandsläpp – Vi kan stolt presentera Ghost, Hatebreed, Dark Funeral, Municipal Waste, Operation Mindcrime (med Geoff Tate från Queensryche), Tribulation, Bombus, Deals Death och The Hawkins till Metallsvenskan 2016! Vi känner att vi fått till en riktigt bra mix av band till detta första bandsläpp och vi kommer självklart presentera fler band under våren. Det kommer att bli totalt cirka 20-25 band som kommer att spela på Metallsvenskan 2016.

Biljettsläpp – Vi släpper biljetter idag klockan 12:00! Vi kommer som vanligt att släppa early bird-biljetter till er som vill ta chansen att spara lite pengar.

Early bird-biljetter säljs fram till 25/12 och kostar 595kr + avgift för 2-dagars, ord. pris kommer att vara 795kr + avgift.
Från den 25/12 fram till 26/1 kommer vi ha ett rabatterat pris på 695kr + avgift för 2-dagarsbiljetter, därefter blir det ordinarie pris.
1-dagarsbiljetterna kommer att kosta 595kr + avgift.
Köp era biljetter via denna länk Tickster.com .
Biljetter kommer också att finnas på Direkten Nöje i Örebro.

Nytt område – Vi har hittat ett nytt fint område som ligger väldigt centralt i Örebro! Det ligger endast 2,1km från Stortorget och 2,4km från Centralstationen och är helt perfekt för Metallsvenskan. Området heter Pappersbruket och ligger väldigt fint vid ett naturreservat och har asfalt som underlag, men det är samtidigt fortfarande grönt och lummigt. Vi känner att detta är ett stort steg framåt för att försäkra oss om att våra besökare inte ska behöva dansa runt på ett lerigt område. Vi kommer också att bygga en fotbollsplan med gräs på området. För vägbeskrivning http://metallsvenskan.com/page/artister/hitta-kartor/

För mer info: www.metallsvenskan.com

Relaterade artiklar